Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το Κόκκινο Ψαράκι είναι το πρόσφατο δημιούργημα του Άγγελου Μπελλαρά, o οποίος είναι καταξιωμένος στο χώρο των αλιευμάτων με συσκευαστήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, βραβευμένο και πιστοποιημένο.
Φέτος μπαίνει στο δεύτερο χρόνο της επιτυχημένης λειτουργίας του και σας περιμένει με καινούργιες προτάσεις Και νέες γεύσεις σε συνεργασία με τον executive chef Σίμο Ζέρβα.
Η Κωνσταντίνα απόλαυσε μερικές από τις πολύ γευστικές σπεσιαλιτέ που διαθέτει το νέο μενού: μπουγιαμπέσα θαλασσινών, πράσινη σαλάτα με κύβους σολομού και dressing σιναπόσπορου, μπαρμπουνάκια αλά Σαβόρο και ημίπαστο μπακαλιάρο με αβγολέμονο.”