Το Κόκκινο Ψαράκι είναι το πρόσφατο δημιούργημα του επιτυχημένου προμηθευτή φρέσκων αλιευμάτων Άγγελου Μπελλάρα. Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντη απέκτησε έναν μοναδικό χώρο (ιχθυοπωλείο) που μετατρέπει τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά σε άριστες δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Το Estiatoria.gr επισκέφθηκε το «Κόκκινο Ψαράκι» και είχε τη χαρά να γνωρίσει τον γνωστό Σεφ Βαγγέλη Τσιμενή  και την ομάδα του. Εκείνοι με πολύ μεράκι  δημιουργούν καθημερινά συνταγές που φτάνουν στο πιάτο, λίγες ώρες μετά το ψάρεμα από τα ιδιόκτητα ψαροκάικα, κυριολεκτικά από τα δίχτυα στο τραπέζι…

Διαβάστε εδώ όλο το αφιέρωμα.