«Το Κόκκινο Ψαράκι» στο «Γαστρονόμο» της «Καθημερινής»

//«Το Κόκκινο Ψαράκι» στο «Γαστρονόμο» της «Καθημερινής»

«Το Κόκκινο Ψαράκι» στο «Γαστρονόμο» της «Καθημερινής»

Ο ιδιοκτήτης Άγγελος Μπελλάρας έχει συσκευαστήριο, όπου συσκευάζει ψάρια και θαλασσινά και προμηθεύει ιχθυοπωλεία και σούπερ μάρκετ. Φυσικό λοιπόν να επεκταθεί, να φτιάξει το δικό του ιχθυοπωλείο, μεγάλο, αστραφτερό και με μάγειρες που ψήνουν, τηγανίζουν και μαγειρεύουν τα ψάρια που επιλέγουμε. Έχει και ιδιαίτερες συνταγές, όπως καρπάτσιο σολομού, κεμπάπ θαλασσινών κ.ά. Δοκιμάσαμε, στην αρχή διστακτικά, την πίτα με σουπιές και σπανάκι και ήταν ιδιαίτερα νόστιμη. Με ένα τηλεφώνημα μας τα φέρνει και στο σπίτι.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

By |2017-09-18T11:56:32+00:00Σεπτέμβριος 1st, 2017|Είπαν για εμάς|0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο