«Το Κόκκινο Ψαράκι» στο site «Γένους Θηλυκού»

//«Το Κόκκινο Ψαράκι» στο site «Γένους Θηλυκού»

«Το Κόκκινο Ψαράκι» στο site «Γένους Θηλυκού»

“Μυρίστε το ψάρι πριν το αγοράσετε ή πριν το φάτε”…. λέει ο λαός

Το ψάρι αποτελεί μια πολύτιμη και απαραίτητη διατροφική αξία, για μικρούς και μεγάλους. Είτε πρόκειται για άπαχα ψάρια (πέρκα, γλώσσα, μπακαλιάρος, λαβράκι) είτε για λιπαρά ψάρια (σαρδέλες, τόνος, σολομός, σκουμπρί, τσιπούρα, ξιφίας, πέστροφα), ως τροφή, τα ψάρια πρέπει να περιλαμβάνονται στην διατροφική αλυσίδα μας, αφού αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Το θέμα σήμερα είναι ζοφερό λόγω πετρελαιοκηλίδας.

Εμείς μιλήσαμε με τον ιδρυτή της βραβευμένης για την τυποποίηση και συσκευασία αλιευτικών προϊόντων Eurotrop, κ. Άγγελο Μπελλάρα, με την ευκαιρία του ανοίγματος της νέας του επιχείρησης «Κόκκινο ψαράκι», που διαθέτει φρέσκα ψάρια προς αγορά για το σπίτι, ή για κατανάλωση στο χώρο του. Εντυπωσιαστήκαμε απ το πάντρεμα απλού χώρου,  γκουρμέ παρουσίασης και  εξαιρετικής τιμής και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για το concept.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

By |2017-09-25T17:55:03+00:00Σεπτέμβριος 22nd, 2017|Είπαν για εμάς|0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο