Το tokokkinopsaraki.gr σας ενημερώνει ότι μετά την καταχώρηση της πρώτης ηλεκτρονικής σας παραγγελίας έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς για να διασταυρώσει αν τα προσωπικά σας στοιχεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το tokokkinopsaraki.gr  θα διαγράφει κάθε λογαριασμό, ο οποίος περιέχει πλασματικά στοιχεία ή κάθε λογαριασμό μέσω του οποίου γίνονται συστηματικά πλασματικές παραγγελίες.

Οι τιμές που αναγράφονται στα προιόντα ειναι σε ευρώ και μετά από κάθε παραλαβή και αποπληρωμή του προιόντος εκδίδεται και παραδίδεται στον πελάτη το αντίστοιχο παραστατικό.

Η εταιρεία tokokkinopsaraki.gr εγγυάται σε εσάς την ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Έτσι έχει φροντίσει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα στοιχεία των χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς και οι συναλλαγές τους θεωρούνται απόρρητα και διασφαλίζονται πάντα.

Σας βεβαιώνουμε επίσης, πως πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών θα έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του καταστήματός μας και μόνο όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή και γρήγορη διεκπαιρέωση των παραγγελιών σας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα κοινοποιηθούν και εφόσον αυτό χρειάζεται, μόνο σε εταιρείες που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα tokokkinopsaraki.gr για να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιλέξατε.

Το tokokkinopsaraki.gr  δεν πουλάει, ούτε ενοικιάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και για κανένα λόγο.

Το tokokkinopsaraki.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το tokokkinopsaraki.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

Τα δεδομένα των επισκεπτών και των εγγεγραμένων χρηστών αποθηκεύονται προσωρινά στη βάση δεδομένων του ιστοτόπου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες τους και κοινοποιούνται στους συνεργάτες μας για μέτρηση επισκεψιμότητας και άλλων στατιστικών δεδομένων.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες. Με την χρήση του ιστότοπου συναινείτε στην αποθήκευση κάποιων προσωπικών σας δεδομένων.

Ο ιστότοπος tokokkinopsaraki.gr προσφέρει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να διαχειρίζονται τα προσωπικά τους δεδομένα καθώς και να διαγράψουν ολοκληρωτικά τα στοιχεία από τη βάση δεδομένων μέσα από την ενότητα “Ο λογαριασμός μου”

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει δύο απόλυτα ασφαλείς τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή: Πληρώνετε στον διανομέα μας με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Μεταφέρεστε στο περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών Eurobank όπου πληρώνετε άμεσα, με απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας δεν κοινοποιούνται στον ιστότοπό μας.