Tο περιοδικό CIAO κάνει αφιέρωμα στο Κόκκινο Ψαράκι

//Tο περιοδικό CIAO κάνει αφιέρωμα στο Κόκκινο Ψαράκι

Tο περιοδικό CIAO κάνει αφιέρωμα στο Κόκκινο Ψαράκι

Το αφιέρωμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η εμπειρία, η γνώση των 15 χρόνων πάνω στα φρέσκα αλιεύματα μας

οδήγησαν στο να ανοίξουμε και να προσφέρουμε τα προϊόντα μας έτοιμα

και μαγειρεμένα στο τραπέζι του σπιτιού ή στο χώρο εργασίας.

Σκοπός μας είναι εκτός από την άριστη ποιότητα, να δοκιμάσετε και τις

γαστρονομικές μας προτάσεις υψηλού επιπέδου. Η κουζίνα μας είναι

αμιγώς ελληνική δημιουργική με εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος των

θαλασσινών

Ριζότο με μελάνι σουπιάς, κριθαρότο θαλασσινών, μαύρος μπακαλιάρος με

καραμελωμένη σόγια, ριζότο με πέστο βασιλικού και φιλέτο μπαρμπουνιού.

Αυτές είναι κάποιες από τις γαστρονομικές προτάσεις μας… σε τιμές χωρίς

αγκίστρι!!!

Το Κόκκινο Ψαράκι είναι το πρόσφατο δημιούργημα του Άγγελου Μπελλαρά,

ο οποίος είναι καταξιωμένος στο χώρο των αλιευμάτων με συσκευαστήριο

ευρωπαϊκών προδιαγραφών, βραβευμένο και πιστοποιημένο.

Ο Άγ. Ρέντης απέκτησε ένα μοναδικό Χώρο που μετατρέπει τα ψάρια

και θαλασσινά σε άριστες δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Στο

Κόκκινο Ψαράκι ό,τι επιλέγεις γίνεται γευστική δημιουργία μπροστά σου.

Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις και κάθε είδους εκδηλώσεων με τα πιο φρέσκα

υλικά στις καλύτερες τιμές!

By |2018-02-27T20:17:20+00:00Φεβρουάριος 27th, 2018|Είπαν για εμάς|0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο